Siz nelerin kanser riskini artırdığını biliyormusunuz?Şimdi yazacaklarım bunun için olacak .

Uzun ve yoğun araştırmalardan sonra kanseri nelerin tetiklediğini nelerin kansere sebep olabileceğini su sonuçlar açıklıyor.

Günlük yediğimiz 1 porsiyon köfte bile kanser riskini artırıyor.Peki Alkol kanserin 1 numaralı dostlarından ben az alıyorum bile deseniz kanser riskini artırıyor.Kırmızı et o da az yiseniz bile kanser riskini artırıyor.Uzmanların açıklamasına göre 80 gr fazla kırmızı et kesinlikle tüketilmemeli.


Size tavsiyem ise organik gıdalar.Bu organik gıdalar kanser düşmanı.Organik gıdalardan bol bol tüketmenizi tavsiye ederim.Çünkü ordanik gıdalarda demir çinko oranı yüksek olduğu için kanser ve kalp hastalıklarını önlüyor.

Hiç yorum yok: